Coaching Zakelijk

 Heilbron Coaching is binnen organisaties gaan coachen om de onderlinge samenwerking op een succesvolle- en oplossingsgerichte manier te begeleiden. 

De ervaring leert dat voor bedrijven en managers alleen coaching voor henzelf of een werknemers niet afdoende is, Heilbron Coaching biedt een uniek assessment systeem om het onzichtbare zichtbaar te krijgen in een rapportage. 

Het ODC® Assessment:  

  • Geeft inzicht in gedrag als iemand onder stress functioneert. Wat doe je? Welke emoties zijn aanwezig? Wat doe je juist, wat je wilt voorkomen?
  • Brengt het onbewuste gedeelte in beeld van een persoon.  De ijsberg wordt dikwijls als metafoor gebruikt om de verhouding bewust en onbewust aan te geven van een mens. Viervijfde is onbewust, het gedeelte onder het wateroppervlakte. 
  • Dit systeem maakt gebruik van gevalideerde archetype beelden. In ons onderbewustzijn bestaan drijfveren, die in het collectief van de mens herkenbaar zijn, verborgen in het onderbewustzijn van een mens. 
  • Biedt een heldere scheiding tussen natuurlijk talent en aangepast gedrag. Wat voor opleiding heb je gevolgd? Past de functie, die je uitoefent nog steeds bij jou? Wil je omscholen? Re-integreren in de maatschappij?
  • Biedt inzicht in goed ontwikkelbare en slecht ontwikkelbare competenties. Ligt jouw focus van competentieontwikkeling in de goede richting? 
  • Helpt succesvolle teams samen te stellen op basis van wérkelijke kwaliteiten. Waarom focussen op de repeterende patronen? Waarom geen gebruik maken van elkaars talenten en expertises in de natuurlijke ontwikkeling van een ieder lid van het team? 
  • Maakt mensen crisisproof. Ben je een DIP-denker (denken in problemen) of een DIM-denker (denken in mogelijkheden).
  • Maakt het mogelijk scherp te matchen met een functieprofiel met hoge voorspellende waarde

Waarom dit systeem?

In mijn zoektocht naar een assessment systeem past het ODC® Assessment helemaal bij de visie en de missie van Heilbron Coaching: leven vanuit jouw eigen authentieke bron. In een kwartier online de vragen invullen geeft je een rapportage, die zowel in het werk als privé inzichten geeft van waarde. Het zichbaar maken van jouw onderliggende drijfveren en talenten werkt in de praktijk als verhelderend en praktisch.  

Authenticiteit, een trend of tijdloos?

 

Vragen over het ODC® Assessment of de samenwerking met iimproof.com  Neem contact op met Heilbron Coaching.