Jongeren

Bij coaching sta jij centraal en je hebt een actieve rol in jouw eigen ontwikkelingsproces. Vrienden, sport, school en vrije tijd spelen een belangrijke rol als je tussen de 12 en 23 jaar oud bent.

Voor jongren van 12-18 jaar maakt Heilbron Coaching gebruik van het Saga Compass, een talentenmeting die ontwikkeld is door Odin Company in Nijmegen. Leven vanuit jouw natuurlijke kracht en weten waar jouw onbenut talent ligt is een andere vorm van coaching dan praten over jouw gedrag en wat je hieraan kunt veranderen.
Heilbron Coaching zet bij verschillende thema's het Saga Compass in, zoals o.a. bij: 

  • Pakketkeuze en/of studiekeuze: Twijfel je over welk vakkenpakket je moet kiezen? Welke studie past bij jou? 
  • Ken je jouw talenten of ben je vooral bezig met wat je niet lukt?
  • Zelfvertrouwen, best belangrijk in deze tijd, als je keuzes moet maken. Waar voel jij je goed bij?
  • Faalangst
  • identiteitsvragen 

Begeleiding met het Saga Compass is maatwerk: 
Ben je nieuwsgierig naar jouw natuurlijke kracht en ontwikkelbare kracht?

Je maakt het Saga Compass. Dit kan thuis op jouw kamer, het kost ongeveer 15 minuten tijd. Je maakt een afspraak voor 1 gesprek voor de uitleg van jouw ingevulde rapport van 1 uur zonder jouw ouders. 

Ben je onder de 16 jaar? Dan blijven jouw ouders betrokken bij jouw aanmelding en het startgesprek. In overleg kan je ervoor kiezen of jouw ouders ook bij het analysegesprek aanwezig zijn. 

Ben je ouder dan 16 jaar, dan kan je er ook voor kiezen om het Saga Compass in te vullen en een analysegesprek af te spreken van 1 uur. Je mag zelf kiezen op welke manier jouw ouders betrokken worden bij het analysegesprek; Of ze komen na een uur erbij voor een korte uitleg van een half uur, of we maken een aparte afspraak van 1 uur. 

Wil je verder gecoacht worden om nog meer vanuit jouw talenten te leven en bewust te worden van jouw valkuilen? Dan kan dat uiteraard ook. Het tarief blijft hetzelfde en het aantal sessies kan in overleg bepaald worden. 

Ben je 18 jaar of ouder? Dan is ODC, Odin Development Compass, de talentenmeting, diie aangeboden wordt. Voor de ODC geldt een andere werkwijze en andere tarieven. HIervoor verwijs ik naar de pagina van coaching voor volwassenen. 

Heilbron Coaching werkt ontwikkelingsgericht, oplossingsgericht en systeemgericht.   

Praktische informatie
Tarief per uur is € 95,-.
Voor het Saga Compass worden geen kosten in rekening gebracht. 

Heilbron Coaching is lid van beroepsvereniging
NVPA (www.nvpa.org) en het RBCZ.
Raadpleeg jouw verzekeringspolis, de consulten vallen onder de complementaire/aanvullende zorg. Hier heb je geen verwijsbrief van de huisarts voor nodig. 

Meer informatie of vragen? Bel Heilbron Coaching 06- 250 88 655.