Naam
Bericht
Klikbare smileys
Typ woord over: heilbron
Berichten: 11 (Pagina's: 1) < Vorige             1              Volgende >
18 mei 2014
maria
Onze lieve dochter van 5 jaar is heel goed geholpen door Sherida.ze was continu aan t huilen, met naar school gaan, naar bed gaan, en als ze weer opstond. Nu is onze meid weer heel de dag vrolijk, en gaat ze waarschijnlijk toch naar groep 3. Dank je lieve sherida
6 september 2013
Diana Brekelmans
Ons zoontje van 6 jaar is bij Sherida geweest voor zijn soms onzekere gevoelens. Zij heeft hem gestimuleerd en ons goede tips gegeven. Sherida is een erg fijn persoon waar je veel van kunt leren.
17 juni 2013
Mia School
Ik vind Sherida leuk2 september 2012
Annelies
"Een bron van zachtheid. Zorgvuldig en aandachtig. Op liefdevolle wijze weet Sherida je opmerkzaam te maken op jouw ontwikkelthema's en mensen uit te nodigen tot reflectie"
Deze omschrijving van Sherida klopt helemaal. Ik zou het niet beter kunnen omschrijven en ben dan ook zeer dankbaar dat ik haar heb mogen leren kennen!
28 juni 2012
Wilma vd Dungen
Hoi Sherida,

Heel erg bedankt voor alles wat je voor Siem en ons hebt gedaan. Dankzij jou is hij veel minder faalangstig en heb je hem (en ons!) geleerd om te gaan met onzekerheid en het uiten van gevoelens.
tot ziens en veel liefs!
27 december 2010
Rozanna Pogosian
Dankzij jou zijn we gaan beseffen dat je je kind soms niet goed kan zien, omdat je vanuit je eigen beperkte perspectief kijkt. Dankzij jou zijn we gaan beseffen dat de bewustwording over je referentiekader de sleutel is tot de ontwikkeling. Bedankt voor alles Sherida!
PS Wat een mooie website!
17 december 2010
Susanne van Dijk
Inspirator, gids en met twee benen op de grond! Sherida's (inter)visie geeft ruimte, brengt me in contact met mezelf. En geeft zicht op wat een ongelofelijk wonder de ontwikkeling van kleine en grote mensen is!
17 november 2010
ceceline jacobs
Ontzettend veel aan de gesprekken met jou gehad.Je bent echt een goede coach voor mij en Annouk geweest. Annouk is fluitend naar de brugklas gegaan, ze heeft ontzettend veel zelfvertrouwen gekregen mede door jouw goede hulp en aan de ZIEZO training, die Annouk op jouw advies heeft gevolgd. Bedankt Sherida
8 november 2010
De Opvoedcoach Marieke wulffraat
Een deskundige, betrokken en inspirerende coach met wie ik prettig samenwerk rondom verschillende systemen !

20 juni 2010
kyra
heey
leuke site zeg!!!
echt kei leuk
groetjes kyra
14 februari 2010
Hilcodesign
Welkom op Heilbron Coaching...
Berichten: 11 (Pagina's: 1) < Vorige             1              Volgende >