Ik durf  mijn leven te leven, intensief en bewust.

En jij?

Ik zet mijn kernwaarden iedere dag weer bewust in, want zo beleef ik een dag, of ik nu vrij ben of aan het werk, met intensiteit:

Mijn Kernwaarden:

Intuïtief – Creativiteit: werken op maat.  – Toekomstgericht – Luisteren, zonder oordeel – Passie voor mijn vak – Pionier

Hallo, mijn naam is Sherida Heilbron

 

Ik houd van co-creatie in het moment. Het is iedere keer een uitdaging om met levensvragen te puzzelen, zonder oordeel, zonder invulling en projectie. Een gevoel van dankbaarheid is aanwezig als ik terughoor na een gesprek of een aantal gesprekken dat iemand bewuste of andere keuze maakt en nieuwsgierig is wat dat brengt. Vertrouwen hebben in de toekomst, omdat het verleden al geleefd is.

Een cliënt zei: “ik word al beter van jouw achternaam”. Dat is een mooi compliment en wat kan dat voor jou betekenen?

Een student bij de Brede Coachopleiding merkte op: “Jouw lessen zijn altijd een feestje. Je bent zachtaardig, begripvol en schept van nature een veilig kader. Je brengt de praktijkervaring heel goed over. Je maakt de coach in onszelf wakker.” 

 

Ken jij jouw talenten?

Of ben je vooral bezig met wat je niet lukt?

Mijn bron:

 Ik durf nu mijn leven te leven, intensief en bewust. 

Tijdens het proces naar deze levenshouding ging ik niet alleen meer bewust leven, maar ik ging ook meer voelen en daar was ik niet altijd even blij mee. In 2009 ben ik naar het congres van Elaine Aron gegaan. Daarna startte mijn missie om hardop te zeggen dat hoogsensitiviteit ook een karaktertrek is van mij.

In mijn praktijk zag ik de kinderen en hun ouders die ook voorzichtig twijfelde of hoogsensitiviteit ook bij hen een rol speelde? Het zou hun   gedrag, gevoel en identiteit kunnen onderbouwen.

Nu weten we: het hoogsensitiviteit is geen hype, het is ondertussen wetenschappelijk bewezen door Elke van Hoof in haar onderzoek aan de universiteit van Brussel.

“Zoals je je verbindt
met de realiteit
van dit moment
zal de kracht
van het leven
door je heen stromen.”

Eckhardt Tolle

Neem contact met mij op.

Maak een afspraak of stel mij een vraag. Dan kijk ik of ik je verder kan helpen.

4 + 7 =

+(31) 6- 250 88 655

info@heilbroncoaching.nl

Mijn werktijden zijn van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00. Neem bvk contact op via de mail. Als ik in therapie ben neem ik de telefoon niet op.