Ik durf  mijn leven te leven, intensief en bewust.

En jij?

Ik zet mijn kernwaarden iedere dag weer bewust in, want zo beleef ik een dag, of ik nu vrij ben of aan het werk, met intensiteit:

Mijn Kernwaarden:

Intuïtief – Creativiteit: werken op maat.  – Toekomstgericht – Luisteren, zonder oordeel – Passie voor mijn vak – Pionier

Hallo, mijn naam is Sherida Heilbron

 

Geboren en getogen Amsterdamse, die zich thuis voelt in Brabant. In 2003 ben ik gestart met mijn eigen praktijk aan huis. Mijn eigen kinderen waren mijn inspiratiebron om mijn werk in het toerisme te  verruilen voor de integratieve kindertherapie. Kinderen en ouders hadden in deze tijd meer nodig dan opvoedkundige begeleiding: het ontwikkelen van een eigen identiteit werd steeds belangrijker.

Een cliënt zei: “ik word al beter van jouw achternaam”. Dat was voor mij een bevestiging om mijn achternaam te gebruiken in mijn bedrijfsnaam. Coaching geeft me de vrijheid om niet alleen therapie te geven. Ik ben op m’n best in een omgeving, waar mensen naar zichzelf durven te kijken, zelfreflectie toe te passen en ontwikkelvragen te formuleren.

Ik ontwikkelde mezelf: als trainer, coach voor volwassenen, coach voor jongeren en als teamcoach in de onderwijssector. Ik zoek de samenwerking op met anderen: Trainingsbureau ZIEZO, BGL& Partners, iimproof, SaKs en Praktijk de Hand.

In 2021 ben ik voor 3 dagen gaan werken bij Avans Hogeschool in Breda en Den Bosch: Een nieuwe functie, die mijn pioniersdeel aanspreekt.  Een geheel nieuwe team  Student Support, die binnen een bestaande organisatie gevormd is voor studentenwelzijn en begeleiding in hun student journey.

Ik blijf voor mezelf werken bij Heilbron Coaching, iimproof en BGL& Partners.

 

Ken jij jouw talenten?

Of ben je vooral bezig met wat je niet lukt?

Mijn bron:

 Ik durf nu mijn leven te leven, intensief en bewust. 

Tijdens het proces naar deze levenshouding ging ik niet alleen meer bewust leven, maar ik ging ook meer voelen en daar was ik niet altijd even blij mee. In 2009 ben ik naar het congres van Elaine Aron gegaan. Daarna startte mijn missie om hardop te zeggen dat hoogsensitiviteit ook een karaktertrek is van mij.

In mijn praktijk zag ik de kinderen en hun ouders die ook voorzichtig twijfelde of hoogsensitiviteit ook bij hen een rol speelde? Het zou hun   gedrag, gevoel en identiteit kunnen onderbouwen.

Nu weten we: het hoogsensitiviteit is geen hype, het is ondertussen wetenschappelijk bewezen door Elke van Hoof in haar onderzoek aan de universiteit van Brussel.

“Zoals je je verbindt
met de realiteit
van dit moment
zal de kracht
van het leven
door je heen stromen.”

Eckhardt Tolle

Neem contact met mij op.

Maak een afspraak of stel mij een vraag. Dan kijk ik of ik je verder kan helpen.

5 + 15 =

+(31) 6- 250 88 655

info@heilbroncoaching.nl

Wil je een afspraak maken? Neem bvk contact op via de mail. Tijdens een sessie, neem ik de telefoon niet op.